• vóór 12 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • FSC ® en PEFC gecertificeerd
  • 24/7 bestel garantie

VACATURE: COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Vacature – Zaandam (Amsterdam) – Fulltime – Drimensa

Jouw uitdaging als Commercieel medewerker binnendienst

Vanwege groei zoeken we jou! We bieden je een afwisselende functie aan met veel B2B klantcontact (o.a. interieurbouwers, meubelmakers, standbouwers, binnenhuisarchitecten) en samenwerking met onze 2 accountmanagers en onze collega op de binnendienst. Jouw functie is niet in beton gegoten en samen zorgen we voor een tevreden klant. Over het algemeen zal jij het eerste aanspreekpunt van de klant zijn.

Enkele taken / verantwoordelijkheden:

  • Klanten te woord staan (telefonisch en per email)
  • Klanten (technisch) adviseren
  • Offertes schrijven en order invoeren
  • Customer service / after sales
  • Alle overige administratieve taken
  • Interieurprofessionals verwelkomen en adviseren in de showroom

Team

Je komt te werken in een jong bedrijf van 6 personen tussen de 30 en 40 jaar. We hebben echt een teamgevoel met het motto “Work hard, play hard”. Opvallend is dat de meesten van ons graag wielrennen.

Aangeboden

Je komt te werken in een klein en sociaal bedrijf dat oog heeft voor jou als mens. Heb je bijv. kinderen en wil je wat later beginnen? Wil je af en toe thuiswerken? Alles is bespreekbaar. We vinden het belangrijk dat jij jezelf goed voelt in ons bedrijf. Verder is het leuk dat we van oudsher een goede en traditionele basis hebben gecombineerd met een moderniseringsslag die momenteel plaatsvindt. Denk hierbij aan onze nieuwe, innovatieve producten en ons kantoor dat we moderniseren naar een ontmoetingsplek voor meubelmakers en binnenhuisarchitecten. In jouw baan mag je een diversiteit aan klanten helpen en hen helpen om creatieve oplossingen te bedenken.

Wat verder positief is, is dat we onderdeel zijn van een grotere holding met 140 medewerkers waardoor we profiteren van professionele ondersteuning en jij van de ontwikkelkansen in je loopbaan.

Inwerktraject

We gaan je helpen om succesvol te worden door je alle onderdelen van het bedrijf te laten zien. Denk hierbij aan inkoop, logistiek (mee naar klanten gaan en ons warehouse bekijken), financiën enz. Patrick (Unitleider) gaat je hier persoonlijk bij helpen en jouw overige collega’s zullen je uiteraard helpen om on-the-job support te bieden.

De ideale Commercieel medewerker binnendienst / Customer Service Medewerker

Het belangrijkste is wie jij bent als persoon. We zoeken namelijk iemand die in ons team past en voor langere tijd wil blijven. Wat is je motivatie om juist bij ons en in deze baan te werken? Wie ben jij als persoon? En over welke vaardigheden beschik je?
Een voorwaarde is dat je relevante B2B werkervaring hebt. Denk hierbij aan verkoop, klantcontact en service in een soortgelijke functie.

    Pin It on Pinterest