• vóór 12 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • FSC ® en PEFC gecertificeerd
  • 24/7 bestel garantie

SM’art Surface Materials

Wij slaan een nieuwe weg in met een duurzame ESB – NAF drager. Duurzame Eco Strand Board met uitstekende technische eigenschappen, licht, sterk en vochtbestendig, bedekt met decoratieve decoren die zijn behandeld met thermohardende melaminehars.

4290_EBANO AXE_2

Een moderne en spannende afwerking

AXE is een spannende, moderne afwerking die je niet onopgemerkt voorbij zal gaan. De decoren zijn gecombineerd met minimale en lineaire decoraties.

0013_LACCATA

Duurzame decoren met een matte afwerking

LACCATA decoren hebben een minimale en uiterst tactiele afwerking, geschikt voor elk geraffineerd en modern interieur.

Grand SoHo

Een elegant half-gevlamd decor

SoHo is een ontwerp dat ontwikkeld is met het doel om een klassieke melamine lijn te creëren met behulp van nieuwe technologieën en esthetische oplossingen. De achtergrondoppervlakte is glad, terwijl de gesynchroniseerde poriën diep en mat zijn, waardoor een uitzonderlijk realistisch effect ontstaat. SoHo is een gesynchroniseerd product dat niet té rustiek is.

WOW!

Een onregelmatige gevlamde houtnerf op zeer grote schaal

WOW! Neemt je adem even weg: het onevenwichtige ontwerp is elegant, maar met bewustzijn van zijn schoonheid. Het decor is uniek door een gesynchroniseerde afwerking van beitel hout en verschillende graden van reflectiviteit.

TWEED

Matte, gestructureerde afwerking met een aangenaam textuur

Volledig waterdicht en chemisch bestendig, met uitstekende weerstand tegen schokken, krassen en schudden. De decoren van TRAMA zijn perfect voor meubelbekleding voor openbare locaties en huisinterieurs. De verleidelijke textuur van TRAMA komt overeen met fabelachtige tinten, voor een elegant en gestructureerd resultaat.

Pin It on Pinterest