[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Geef uw creatieve ideeën de vrije loop zonder compromissen.

IMI biedt architecten, interieurontwerpers en timmerlieden oppervlakken in beton, roest, oud hout, steen, metaal en asfalt looks die zeer geschikt zijn voor het ontwerp van muren, plafonds, vloeren of professionele meubels. Dit is mogelijk zonder enige tegenprestatie van de bouw, bouwkunde, de functie of het gebruik.

IMI-BETON MDF | HPL
Het ziet eruit als beton, het voelt als beton, echter, imi-beton is een modern composietmateriaal. Een flexibele mineraalmassa natuurlijke marmer aandelen die minder dan beton weegt en daarom veel flexibeler te gebruiken is. IMI-Beton stelt u in staat om een beton-look interieur te ontwikkelen die veel tijd en geld zal besparen dan echt beton. Er is geen limiet aan de toepassingsmogelijkheden van het IMI-beton.

 

Bekijk hieronder de stalen:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

IMI-BETON | MDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”671″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”670″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”669″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”668″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]